Armila Group Sdn Bhd adalah Syarikat Bumiputera yang telah ditubuhkan pada 04 Oktober 2018. Perniagaan utama Armila Group adalah kosmetik, produk penjagaan kulit, produk kesihatan, tudung dan banyak lagi produk yang bermutu tinggi sealiran dengan teknologi semasa telah dirancang dan akan dikeluarkan.

Armila Group ditempatkan di Alam Avenue, Persiaran Selangor, Seksyen 16, Shah Alam yang terletak di tengah kawasan bandaraya, memberi kelebihan kepada semua pembeli mahupun pihak pengedar untuk mendapatkan produk Armila Group.

Dimiliki dan diusahakan oleh Puan Sharmila Johan yang telah berpengalaman lebih 5 tahun di dalam industri kecantikan dan kesihatan. Kearifan beliau juga seiring peredaran semasa.

Armila Group juga telah mendapat pengiktirafan Global Best Consumer Brands for Skincare oleh Global Branding Awards. Ini membuktikan bahawa produk dari Armila adalah yang terbaik di kalangan yang terbaik.

Dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi yang terbaik serta perlaksanaan strategi yang komprehensif dan proaktif, kami yakin produk yang dikeluarkan menepati citarasa pengguna dan ia juga dijamin selamat serta di iktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Malah ia standing dengan produk antarabangsa.

Translate »